Workshops

Bij Chez les Arts kies je uit één van de verschillende workshops. In overleg kan je ook een eigen workshop naar wens samenstellen.

De meeste workshops worden op een zaterdag gegeven. Het is gebruikelijk om in de namiddag (15.00 uur) te beginnen zodat we tussen 18.00 uur en 19.00 uur kunnen eten. Het is ook mogelijk om later te beginnen, maar dit wil zeggen dat we ook later beginnen met eten.

In overleg is het mogelijk om een andere dag van de week te reserveren. Ben je alleen en wil je toch aan een workshop deelnemen? Je kan je als individu inschrijven op de data waar “open inschrijving” in de agenda staat aangegeven. Deze plaatsen zijn beperkt, gezien de vele aanvragen van besloten groepen.

Er zijn vier thema’s waar je uit kan kiezen. Ieder thema bestaat uit verschillende workshops. Per workshop wordt een impressie gegeven van de gerechten die bij het thema horen. De kookstudio heeft veel recepten, waardoor je zelf ook je menu mag samenstellen uit de impressie, zodat de workshop helemaal naar wens is.